Wat zeggen mijn klanten?

Referenties

Corine heeft voor ons een rapport opgesteld waarin de complexe situatie die na het overlijden van ons moeder was ontstaan op een zeer verhelderende wijze is geanalyseerd.

Nu is voor elk van de kinderen duidelijk waar wij aan toe zijn en kunnen wij nu ook de juiste stappen zetten om de toekomstige nalatenschap van ons vader voor te bereiden.

De zorgen die hij had, dat wij na zijn overlijden zouden ruziën over de nalatenschap, zijn nu volledig verdwenen. Deze zorgen kwamen doordat het voor hem zelf ook niet duidelijk was hoe e.e.a. nu zat.

Dus deze rapportage was niet alleen voor ons, maar juist ook voor ons vader erg belangrijk.

Wij kunnen een ieder die ook met vragen zit rondom een toekomstige nalatenschap adviseren om ook een dergelijk rapport door Corine te laten opstellen. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Wij zijn Corine zeer erkentelijk voor de door haar verrichte werkzaamheden.

Fam. Jensma

Het contact met Corine van Naleven was heel prettig. Ze heeft ons adequaat en professioneel geholpen met de vragen die we (samengesteld gezin met 5 kinderen) hadden,  mocht een van ons komen te overlijden.  Wij zullen haar zeker in de arm nemen mocht er een overlijden in ons gezin of familie zijn.

Fam. Willems

Op het moment dat Corine de afwikkeling van nalatenschap van mijn vader overnam, kregen wij als kinderen /erfgenamen rust! Tot in de puntjes heeft ze alles geregeld!

Fam. de vries

De afwikkeling van de nalatenschap van mijn moeder was complex. Dankzij het feit dat Corine ons erg zinvolle informatie verstrekte, veel werk uit handen nam en op een heldere wijze communiceerde, hebben we het allemaal goed kunnen regelen. Dit had ik alleen niet voor elkaar gekregen.

Carien

Corine is heel professioneel en heeft passie voor haar werk. Ze heeft heel goed contact met mensen. Dat is erg belangrijk, speciaal in moeilijke momenten.

Sylvie

De nalatenschap van mijn broer is door Corine van Poppel, RegisterExecuteur van Naleven, afgewikkeld. Ze heeft al het werk van me overgenomen maar me wel overal bij betrokken.  Zaken zijn nu goed geregeld, Ik hoef me geen zorgen te maken. Precies zoals mijn broer gewild had.

Martine

Het verslag over de nalatenschap van mijn moeder was zeer verhelderend!

Lieuwe

Meer weten?

Vrijblijvende afspraak maken

Ik maak uw persoonlijke situatie inzichtelijk, zodat u uw nalatenschap kunt voorbereiden naar uw eigen wensen!

Nabestaanden kunnen me inschakelen voor advies en hulp bij een erfenis!