RegisterExecuteur

Over Naleven

Naleven

Corine van Poppel

RegisterExecuteur/ Bedrijfskundige

Regelmatig werd ik door familie en vrienden ingeschakeld bij het voorbereiden en afwikkelen van financiële en fiscale zaken zoals belastingaangiften en nalatenschappen. Daarnaast heb ik als vrijwilliger mensen bijgestaan in de afwikkeling van hun echtscheiding. Uit interesse heb ik toen een opleiding tot mediator gevolgd. Mijn persoonlijke drive en motivatie om mensen te helpen, zaken grondig uit te zoeken en op zoek te gaan naar de beste oplossing hebben me doen besluiten om professioneel als RegisterExecuteur aan de slag te gaan.

Ik heb een bedrijfskundige achtergrond en heb internationale commerciële functies bekleed. De projectmatige aanpak, het opbouwen van relaties en met elkaar op zoek gaan naar de juiste aanpak en oplossing gaven me het meeste energie en voldoening. Die vaardigheden zijn ook relevant in mijn functioneren als RegisterExecuteur en zorgen ervoor dat ik de juiste persoon ben om u te adviseren en te ondersteunen bij voorbereiding en afwikkeling van nalatenschappen en schenkingen.

Naast mijn werk, zet ik me in als bestuurslid voor Dress for Success, een non-profit organisatie die werkzoekenden met een minimum inkomen voorziet van representatieve kleding en advies om succesvol te kunnen solliciteren met het doel uit de armoede te komen en economisch zelfstandig te zijn.

naleven Corine van Poppel
Stichting RegisterExecuteur

Stichting RegisterExecuteur

Naleven is aangesloten bij de Stichting RegisterExecuteur, een landelijk opererende organisatie die gespecialiseerd is in de zakelijke en financiële voorbereiding en afwikkeling van nalatenschappen.

De RegisterExecuteur heeft een gedegen juridische en fiscale opleiding gevolgd en heeft ruime werkervaring. Bij de uitoefening van de werkzaamheden kan de RegisterExecuteur een beroep doen op de Expertisedesk, zodat de RegisterExecuteur op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op juridisch en fiscaal gebied. De aangesloten RegisterExecuteurs kunnen elkaars werk en dossiers overnemen in noodgevallen.

De RegisterExecuteur zorgt voor een duidelijke, transparante en voorspoedige afwikkeling van de nalatenschap door gebruik te maken van het persoonlijke digitale nalatenschapsdossier. Elke erfgenaam heeft op deze manier doorlopend inzage in de voortgang van de afwikkeling van de nalatenschap. De RegisterExecuteur werkt met transparante tarieven.

Meer weten?

Vrijblijvende afspraak maken

Ik maak uw persoonlijke situatie inzichtelijk, zodat u uw nalatenschap kunt voorbereiden naar uw eigen wensen!

Nabestaanden kunnen me inschakelen voor advies en hulp bij een erfenis!

De naam Naleven

De naam “Naleven” heeft een dubbele betekenis:

Het betreft de periode na het leven; de periode waarin nabestaanden de nalatenschap af dienen te wikkelen. Des te beter de nalatenschap geregeld en voorbereid is, des te makkelijker voor nabestaanden in een moeilijke emotionele tijd.

Uw wensen in uw testament en de afspraken die we met elkaar maken zullen worden nageleefd!

Logo Naleven

Het logo van Naleven symboliseert de verschillende fasen van het leven en de verschillende generaties. Het goed voorbereiden en afwikkelen van een nalatenschap of schenking zijn voor alle nabestaanden van belang. 

Naleven